Over Haarfijn

Uw kapster aan huis


Bent u op zoek naar een thuiskapster? Dan ben ik wie u zoekt! Mijn naam is Renate, 30 jaar oud en woon in Zeewolde. Ik ben gediplomeerd kapster. Mijn opleiding Allround Hairstylist heb ik gevolgd op het SBBO in Leusden. Door mijn ervaring in verschillende kapsalons heb ik gekozen om als zelfstandig thuiskapster aan de gang te gaan. Dit doe ik sinds 2017 met veel plezier.

Ik ben een spontane en vrolijke vrouw die ernaar streeft overal het beste uit te halen. Ik heb veel veelzijdige cursussen en trainingen gevolgd om de juiste kwaliteit te kunnen leveren. Mijn doel is dan ook om al mijn klanten een tevreden gevoel te bezorgen.

Bij Haarfijn Zeewolde zijn veel behandelingen mogelijk. Ik ben een kapster die bij u aan huis komt, waardoor u niet naar een kapsalon hoeft te gaan.

Ik knip zowel heren, dames als kinderen. Ook behoren kleuren, highlights, föhnen, stijlen met stijl- of krultang, opsteken en trimmen tot de mogelijkheden bij Haarfijn Zeewolde. Ik vind het belangrijk om bezig te zijn met de nieuwste trends voor kapsels en behandelingen! Van een boblijn, Pixie cut tot lang haar met lagen en een pony. Voor heren zie je tegenwoordig veel de fading coupes. Met of zonder ingeschoren lijnen. Een grote kuif of een bescheiden scheiding. Daarnaast vind het erg leuk om mooie kleuren te creëren. Zomers blond tot herfst bruin. Highlights of lowlights.

Dus stuur snel een bericht naar uw eigen kapster aan huis in Zeewolde. U kunt zowel contant als met PIN betalen.

Thuiskapster Zeewolde knippen

MAAK EEN AFSPRAAK

Klik op de knop hiernaast om een afspraak te maken